دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

آرشیو فروردین ماه 1400

فروشگاه به گز عرضه كننده گز كرماني به صورت آنلاين مي باشد.

گز پروبيوتيك چيست؟

۱۰ بازديد

 

گز پروبيوتيك غني شده با باكتري هاي پروبيوتيك

 

 

پروبيوتيك چيست؟

در اين مطلب مي خواهيم در مورد مواد پروبيوتيك و هم چنين گز پروبيوتيك اطلاعاتي را به شما ارائه دهيم پس با ما همراه باشيد.پروبيوتيك ‌ها نوعي باكتري مفيد‌ اند كه براي دستگاه گوارش ما بسيار حائز اهميت مي‌ باشند. اين باكتري‌ها در سلامت روده‌ي بزرگ نقش بسياري دارند و رشد باكتري‌هاي خطرناك را كنترل مي‌ كنند. از جمله با كتري ‌هاي خطرناك، باكتري‌ هايي هستند كه باعث عفونت و التهاب روده مي ‌شوند. باكتري‌هاي پروبيوتيك با ايجاد تعادلي بين باكتري ‌هاي خوب و بد باعث عملكرد بهتر بدن ما مي شوند.

 

 

باكتري پروبيوتيك

پروبيوتيك ها نوعي باكتري مفيدند كه براي سلامت دستگاه گوارش ما ضروري مي باشند.

 

فوايد پروبيوتيك ها

پروبيوتيك‌ها مي‌توانند باعث ارتقاي سيستم ايمني بدن شوند. آسيب‌هايي كه آنتي بيوتيك‌ها به بدن وارد مي‌كنند را جبران مي‌كنند. باعث كاهش التهاب روده مي‌شوند. توانايي هضم غذا را افزايش داده و در سلامت رحم اثر گذارند. در شادماني پوست و كاهش افسردگي نيز تاثير گذارند، همچنين در جذب بهتر ويتامين Bنيز موثر اند.

ميزان پروبيوتيك در بدن يك فرد بالغ بيش از يك و نيم كيلو مي‌ باشد. براي افزايش باكتري ‌هاي پروبيوتيك در بدن دو راه وجود دارد:

 

۱: استفاده از مواد غذايي كه حاوي باكتري پروبيوتيك مي ‌باشند.

۲: قرص ‌هاي پروبيوتيك

 

مواد غذايي حاوي پروبيوتيك:

ماست

بر خي از شيرهاي غني شده با باكتري پروبيوتيك

كفير

كلم ترش

شكلات تلخ

ترشي

كيمچي

چاي كمبوچا

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سايت فروشگاه آنلاين گز اصفهان «به گز» مراجعه نماييد.

تفاوت نوقا و نوگا با گز اصفهان در چيست ؟ | نوقاي تبريز و نوگاي فرانسه

۲۰ بازديد

تفاوت نوقا و نوگا با گز اصفهان

 

در مقاله پيش رو به بيان تفاوت نوقا و نوگا با گز اصفهان، نوقا شيريني محلي تبريز است و نوگاي فرانسه محصولي مشابه گز است
كه ازلحاظ طعم و ظاهر شبيه گز اصفهان «esfahan gaz» است؛ خواهيم پرداخت.

 

تفاوت نوگاي فرانسه با گز اصفهان

نوگاي فرانسه محصولي مشابه گز است. نوگا شربتي است كه شديداً جوشانده و هوادهي شده كه داراي چربي بوده و به‌وسيله افزودن تركيبات كف كننده (Whipping agent)، پايدار شده است.
تركيبات كف كننده معمول كه در توليد نوگا استفاده مي‌شود شامل:

است كه مي‌تواند در تركيب با نشاسته يا صمغ عربي استفاده شود. توليد نوگا مي‌تواند به‌گونه‌اي انجام گيرد كه بافت‌هاي مختلفي در محصول ايجاد شود.
بافت نوگا از موارد مختلفي متأثر است ازجمله نسبت شكر به شربت گلوكز و شربت شكر انورت، رطوبت نهايي نوگا، نسبت فاز مايع به جامد، نوع تركيب كف كننده مورداستفاده، درجه هوادهي كه مي‌تواند بين ۰.۸ و ۰.۱ گرم بر ميلي‌ليتر متفاوت باشد، مقدار و نوع افزودني‌ها مثل چربي، مغزها و … . عسل به شربت اضافه مي‌شود.

افزودني‌هاي نوگا

افزودني‌هاي اين محصول موادي ازجمله:

  • – گيلاس
  • – بادام
  • – گلپر

 

بخوانيد:  كافي گز چيست ؟ | كافي گز لذت نوشيدن يك قهوه اصيل ايراني

 

است. نوگاي ديگري كه همان مطلوبيت را دارد اما كيفيت آن متفاوت است شامل تركيبي از ژلاتين و آلبومين تخم‌مرغ به‌عنوان تركيبات كف كننده است
و در آن عسل با شربت انورت جايگزين مي‌شود و افزودني‌هاي آن شامل:

  • – فندق
  • – نارگيل
  • – ژل‌هاي سبز و قرمز
  • – طعم عسل

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سايت فروشگاه آنلاين گز اصفهان «به گز» مراجعه نماييد.